Ķirbja ievārījums ar pīlādžiem un āboliem

Ķirbja ievārījums ar pīlādžiem un āboliem Foto: Ķirbja ievārījums ar pīlādžiem un āboliem

Sastāvdaļas

  • 500 g ķirbja
  • 3 āboli
  • 3 pīlādžu ķekari
  • 3 cidonijas
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 700 g cukura

Pagatavošana

  1. Pīlādžu uz nakti iemērc auksta ūdenī.
  2. Cidonijas iztīra un sagriež plānās šķēlītēs.
  3. Ķirbi, ābolus notīra un sarīvē uz rupjas rīves.
  4. Liek katliņā,sajauc ar pīlādžiem, cidonijā, cukuru un kanēli uz pāris stundām, lai ievelkas.
  5. Vāra uz mazas uguns, ik pa laikam apmaisot, līdz visas sastāvdaļas paliek mīkstas un veidojas bieza masa.
  6. Karstu pilda sterilizētās burkās un aizvāko.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes