Sastāvdaļas
- 2 glāzes miltu
- 1 glāze kefīra
- 1 glāze cukura
- 2 olas
- 2/3 glāzes saulespuķu eļļas
- 1,5 tējkarotes cepamā pulvera
- 2/3 glāzes riekstu
Drupačām:
- 50 g margarīna vai sviesta
- 2 ēdamkarotes cukura
- 1/2 glāzes miltu
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
Pagatavošana
- Gatavo drupačas - izkausētu margarīnu vai sviestu samaisa ar miltiem, cukuru, kakao pulveri.
- Maisa ar dakšiņu,kamēr izveidojas drupačas.
- Gatavo mīklu - olas sakuļ ar cukuru, pievieno kefīru, miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri,eļļu - samaisa un mazliet sakuļ.
- Mīklai pievieno riekstus, samaisa.
- Mīklu liek ietaukotā veidnē, pārkaisa ar drupačām, cep 180-200°C temperatūrā, 40-45 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!