Kartupeļu krekeri

Kartupeļu krekeri Foto: Kartupeļu krekeri

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 1 glāze eļļas
  • sāls

Pagatavošana

  1. Notīrītus kartupeļus sagriež 3-4 mm biezās šķēlītēs, noskalo, notecina ūdeni, tīrā drānā nosusina. 
  2. Kartupeļus pa daļām vispirms cep eļļā, kas sakarsēta līdz 120°C temperatūrai. 
  3. Šeit kartupeļi izcepās gatavi, bet gaiši. 
  4. Gatavus kartupeļus, otrreiz cep eļļā, kas sakarsēta līdz 180°C. 
  5. Šeit kartupeļi uzpūšas, kļūst sausi, viegli un brūni. 
  6. Izceptus pārkaisa ar sāli.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes