Sastāvdaļas
Mīklai:
- 3 olas
- 1 glāze kefīra
- 1-1,5 glāzes miltu
- 1 tējkarote sāls
- 2 tējkarotes cepamā pulvera
Pildījumam:
- 300 g konservētu šampinjonu
- 300 g rīvēta siera
- 1 glāze vārītu rīsu
- 300 g maltās gaļas
- 1 sīpols
- 300 g saldētu zaļo pākšu pupiņu
Pagatavošana
- Sakuļ visas mīklas sastāvdaļas.
- Malto gaļu apcep sakarsētā pannā, kopā ar sagrieztu sīpolu.
- Veidni izklāj ar cepamo papīru.
- Kārtām liek pildījumu - šampinjonus, rīvētu sieru, vārītos rīsus, cepto malto gaļu ar sīpolu, zaļās pākšu pupiņas.
- Virsū pārlej mīklu.
- Veidni liek 175°C temperatūrā sakarsētā krāsnī un cep 40 minūtes.
- Kad pīrāgs izcepies, veidni izņem no krāsns un atstāj uz 20 minūtēm atdzist.
- Tad veidni apgriež otrādi uz pasniegšanas šķīvja un pīrāgu izņem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!