Kārtainais pīrāgs ar sēnēm, sieru un malto gaļu

Kārtainais pīrāgs ar sēnēm, sieru un malto gaļu Foto: Kārtainais pīrāgs ar sēnēm, sieru un malto gaļu

Sastāvdaļas

Mīklai:
● 3 olas
● 1 glāze kefīra
● 1-1,5 glāzes miltu
● 1 tējkarote sāls
● 2 tējkarotes cepamā pulvera
Pildījumam:
● 300 g konservētu šampinjonu
● 300 g rīvēta siera
● 1 glāze vārītu rīsu
● 300 g maltās gaļas
● 1 sīpols
● 300 g saldētu zaļo pākšu pupiņu

Pagatavošana

    1. Sakuļ visas mīklas sastāvdaļas.
    2. Malto gaļu apcep sakarsētā pannā, kopā ar sagrieztu sīpolu.
    3. Veidni izklāj ar cepamo papīru.
    4. Kārtām liek pildījumu - šampinjonus, rīvētu sieru, vārītos rīsus, cepto malto gaļu ar sīpolu, zaļās pākšu pupiņas.
    5. Virsū pārlej mīklu.
    6. Veidni liek 175°C temperatūrā sakarsētā krāsnī un cep 40 minūtes.
    7. Kad pīrāgs izcepies, veidni izņem no krāsns un atstāj uz 20 minūtēm atdzist.
    8. Tad veidni apgriež otrādi uz pasniegšanas šķīvja un pīrāgu izņem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes