Kāpostu slinkie tīteņi - sacepums

Kāpostu slinkie tīteņi - sacepums Foto: Kāpostu slinkie tīteņi - sacepums

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas cūkgaļas
  • 1 sīpols
  • 1,5 glāzes vārītu maltu burkānu
  • sāls, pipari, ķimenes pēc garšas
  • kg svaigu kāpostu
  • 1 glāze krējuma
  • 1/2 glāzes kondensēta piena

Pagatavošana

  1. Kāpostgalvu vāra sālsūdenī. ārējās lapas atdala, tikko tās ir mīkstas.
  2. Turpina vārīt, līdz visas lapas mīkstas un atdalītas.
  3. Maltai gaļai pievieno sasmalcinātu sīpolu, garšvielas, samaltus burkānus un kārtīgi samīca.
  4. Ietaukota veidnē liek kārtam kāpostu lapas un gaļas masu. Beidz ar kāpostu kārtu.
  5. Cep vidējā siltumā cepeškrāsnī 30 - 45 minūtes.
  6. Skābu krējumu samaisa ar kondensēto pienu, pievieno sali, ķimenes un pārlej sacepumam. Turpina cept 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes