Sastāvdaļas
- 500 g maltas cūkgaļas
- 1 sīpols
- 1,5 glāzes vārītu maltu burkānu
- sāls, pipari, ķimenes pēc garšas
- 1 kg svaigu kāpostu
- 1 glāze krējuma
- 1/2 glāzes kondensēta piena
Pagatavošana
- Kāpostgalvu vāra sālsūdenī. ārējās lapas atdala, tikko tās ir mīkstas.
- Turpina vārīt, līdz visas lapas mīkstas un atdalītas.
- Maltai gaļai pievieno sasmalcinātu sīpolu, garšvielas, samaltus burkānus un kārtīgi samīca.
- Ietaukota veidnē liek kārtam kāpostu lapas un gaļas masu. Beidz ar kāpostu kārtu.
- Cep vidējā siltumā cepeškrāsnī 30 - 45 minūtes.
- Skābu krējumu samaisa ar kondensēto pienu, pievieno sali, ķimenes un pārlej sacepumam. Turpina cept 15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!