Sastāvdaļas
- 200 g kalmāru
- 100 g sēņu (svaigu vai saldētu)
- 2 olas
- 1 sīpols
- marinēts gurķis
- citronu sula
- majonēze, sāls, dilles
Pagatavošana
- Sēnes sagriež šķēlītēs un apcep augu eļļā.
- Sīpolu sagriež mazos gabaliņos un aplej ar verdošu ūdeni, lai garša kļūtu maigāka.
- Kalmārus notīra, liek verdošā ūdenī, vāra 2-3 minūtes.
- Kad kalmāri ir atdzisuši, tos sagriež salmiņos.
- Olas cieti izvāra, atdzesē, noņem čaumalu un sagriež gabaliņos.
- Marinēto gurķi sagriež mazos gabaliņos.
- Dilles sakapā.
- Visas salātu sastāvdaļas samaisa, pārlej ar majonēzi, kas samaisīta ar dažiem citronu sulas pilieniem, vēlreiz visu kārtīgi samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!