Kalmāru salāti ar rīsiem un olām

Kalmāru salāti ar rīsiem un olām Foto: Kalmāru salāti ar rīsiem un olām

Sastāvdaļas

  • 200 g kalmāru konservu
  • 3 cieti vārītas olas
  • 100 g rīsu
  • 100 g konservētu zaļo zirnīšu
  • dilles
  • sāls
  • pipari
  • 1/2 glāze krējuma
  • 2 ēdamkarotes majonēzes

Pagatavošana

  1. Rīsus novāra, atdzesētus samaisa ar mazos gabaliņos sagrieztu kalmāru, sakapātām, novārītam olām un zirnīšiem.
  2. Krējumam pievieno majonēzi, sāli, piparus un sasmalcinātas dilles, pārlej ar to salātus un samaisa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes