Sastāvdaļas
- 200 g kabaču
- 100 g cieta siera
- 3 ēdamkarotes miltu
- 2 olas
- dilles pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves, pievieno olas, sakapātas dilles, izsijātus miltus, visu kārtīgi samaisa.
- Kabačus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves, mazliet uzber sāli un atstāj uz 7-10 minūtēm, lai kabačiem izdalītos sula.
- Tad kabačus izžmiedz un pievieno mīklai.
- Visu vēlreiz kārtīgi samaisa, pieber sāli, piparus.
- Cep plāceņus sakarsētā pannā, eļļā, uz mazas uguns, no abām pusēm.
- Gatavus plāceņus liek uz papīra dvieļa, lai notecētu liekā eļļa, pasniedz karstus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!