Jūras asaru sautējums

Jūras asaru sautējums Foto: Jūras asaru sautējums

Sastāvdaļas

  • 200 g saldētas jūras asara filejas
  • 40 g speķa
  • 40 g sīpolu
  • kviešu milti
  • 20 g 3% etiķa
  • 50 g zivs buljona
  • 40 g marinētu gurķu
  • sāls
  • cukurs
  • pipari
  • sinepes

Pagatavošana

  1. Jūras asaru fileju sagriež gabalos, apsāla, pārlej ar etiķi un marinēt 1 stundu.
  2. Sīki sagrieztu speķi apcep kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem un miltiem gaiši brūnu, uzlej karstu zivs buljonu, uzvāra, pieliek filej un neslēgta traukā sautē 15 minūtes.
  3. Šķidrumam pievieno etiķi, sāļi, cukuru, piparus, gabaliņos sagrieztus gurķus, sinepes.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes