Iebiezinātā piena torte

Iebiezinātā piena torte Foto: Iebiezinātā piena torte

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 1 bundža iebiezinātā piena
  • 2 olas
  • 1 glāze miltu
  • 1/2-1 tējkarote cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls
  • soda


Krēmam:

  • 250 ml skābā krējuma
  • 250 ml vārītā iebiezinātā piena

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - sakuļ olas ar iebiezināto pienu.
  2. Pievieno miltus, cepamo pulveri, sodu - samaisa viendabīgu, šķidru mīklu.
  3. Izcep 5 biskvītus apaļā veidnē, vai uz cepamā papīra.
  4. Uz cepamā papīra uzzīmē 5 apļus 22-24 cm diametrā un izlīdzina 3 ēdamkarotes mīklas.
  5. Krāsni uzkarsē līdz 180-200 °C temperatūrai, biskvītus cep 5 minūtes.
  6. Gatavo krēmu - skābo krējumu sakuļ ar vārīto iebiezināto pienu.
  7. Biskvītus nedaudz atdzesē un starp tiem ieklāj krēmu, pagatavojot torti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes