Sastāvdaļas
Mīklai:
- 1 bundža iebiezinātā piena
- 2 olas
- 1 glāze miltu
- 1/2-1 tējkarote cepamā pulvera
- šķipsniņa sāls
- soda
Krēmam:
- 250 ml skābā krējuma
- 250 ml vārītā iebiezinātā piena
Pagatavošana
- Gatavo mīklu - sakuļ olas ar iebiezināto pienu.
- Pievieno miltus, cepamo pulveri, sodu - samaisa viendabīgu, šķidru mīklu.
- Izcep 5 biskvītus apaļā veidnē, vai uz cepamā papīra.
- Uz cepamā papīra uzzīmē 5 apļus 22-24 cm diametrā un izlīdzina 3 ēdamkarotes mīklas.
- Krāsni uzkarsē līdz 180-200 °C temperatūrai, biskvītus cep 5 minūtes.
- Gatavo krēmu - skābo krējumu sakuļ ar vārīto iebiezināto pienu.
- Biskvītus nedaudz atdzesē un starp tiem ieklāj krēmu, pagatavojot torti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!