Sastāvdaļas
- 900 g cūkgaļas
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 2 vidēji sīpoli
- 4 daiviņas ķiploka
- 3 tējkarotes saldās paprikas
- 3 vidēji kartupeļi
- 2 tējkarotes sāls
- 1,3 l ūdens
- 2 ēdamkarotes tomātu pastas
- 3 tējkarotes majorāna
- 1/2 tējkarotes maltu melnu piparu
Pagatavošana
- Katliņā uzkarsē eļļu. Sīpolus smalki sagriež un apcep eļļā, līdz tie mīksti. Pievieno ķiplokus.
- Pievieno kubiņos sagrieztu gaļu un apcep kopā ar sīpoliem un ķiplokiem.
- Pievieno papriku un sāli, samaisa, pievieno ūdeni. Uzvāra.
- Pievieno pārējās garšvielas un vāra apmēram 40 minūtes.
- Pēc tam pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus un vāra līdz tie gatavi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!