Gardas un sulīgas sēnes

Gardas un sulīgas sēnes Foto: Gardas un sulīgas sēnes

Sastāvdaļas

  • 1 kg balto sēņu (šampinjoni, baravikas)
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 tējkarote etiķa
  • 1,5 ēdamkarotes garšvielas kaukāziešu gaumē - koriandrs, dilles, fenugreks, karija garšvielas (kurkuma, koriandrs, fenugreks, sinepes, pētersīļi, ingvers, čili pipari, melnie pipari, krustnagliņas), kurkuma, baziliks, ķiploki, pētersīļi, sāls (15%).
  • 2 ēdamkarotes olīveļļa vai augu eļļas
  • 2 sīpoli
  • 4 - 5 ķiploka daiviņas

Pagatavošana

  1. Sajauc tīras sēnes, sāli, cukuru, etiķi, garšvielas, vāra uz lēnas uguns 10 minūtes.
  2. Tad pievieno eļļu, rupji sagrieztu sīpolu un ķiploku.
  3. Vāra uz lēnas uguns 5 minūtes un atdzesē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes