Fondī

Fondī Foto: Fondī

Sastāvdaļas

  • 150 g cietās šķirnes siera
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 150 g baltvīna
  • 1 tējkarote cietes
  • 2 ēdamkarotes ķiršu liķiera
  • pipari
  • muskatrieksts
  • sāls

Pagatavošana

  1. Fondī trauku ieziež ar ķiploku, ielej vīnu un uz lēnas uguns uzkarsē.
  2. Pievieno rīvētu sieru un, nepārtraukti maisot, izkausē.
  3. Uzvāra, pievieno ūdenī izšķīdinātu cieti, pieliek rīvētu muskatriekstu, piemet piparus, pielej ķiršu liķieri.
  4. Pasniedz karstu ar grauzdiņiem, ko apmērcē fondī masā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes