Sastāvdaļas
- 2,5-3,5 glāzes miltu
- 200 g biezpiena
- 250 g sviesta
- 3 olas
- 1-1,5 glāzes cukura
- 1/2 tējkarotes sodas
- augu eļļa
Pagatavošana
- Sakuļ olas bļodā, pievieno mīkstu sviestu, vēlreiz sakuļ.
- Pieber cukuru un sakuļ viendabīgā masā.
- Pievieno sodu un vēlreiz sakuļ.
- Pievieno biezpienu un visu samaisa.
- Kad masa kļuvusi viendabīga, pievieno miltus un samīca mīklu.
- Veidni ietauko ar augu eļļu, ar miltainām rokām veido cepumus.
- Cepumus liek veidnē, pārkaisa ar cukuru un cep 200°C temperatūrā, 30-35 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!