Cūkgaļas ragū recepte

Cūkgaļas ragū recepte Foto: Cūkgaļas ragū recepte

Sastāvdaļas

  • 400 g cūkgaļas
  • 3 ēdamkarotes tauku
  • 1/4 l gaļas buljona
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 50 g konservētu gurķu
  • 3 tomāti
  • sāls
  • 1 ēdamkarote kaperu

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo aukstā ūdenī, nosusina un sagriež gabaliņos.
  2. Katliņā izkausē 1 ēdamkaroti tauku, apcep gaļu un pielej verdošu buljonu.
  3. Uzliek vāku un vāra 15 minūtes.
  4. Buljonu nolej, gaļu noliek siltumā.
  5. Pannā izkausē atlikušos taukus, pieliek miltus un viegli apbrūnina.
  6. Pielej buljonu un uzvāra.
  7. Tomātus applaucē verdošā ūdenī, novelk miziņu, mīkstumu sagriež daiviņās.
  8. Mērcei pieliek gaļu, sīki sagrieztu gurķi un tomātus.
  9. Pieliek sāli, kaperus un vēlreiz ātri uzvāra.

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes