Sastāvdaļas
- 700 g liesas cūkas gaļas
- 100 g dūmota speķa
- 250 g sīpolu
- 8 melnie piparu graudiņu
- 4 smaržīgie piparu graudiņu
- 1 lauru lapa
- 2 ēdamkarotes 9 % etiķa
- 1 tējkarote cukura
- 4 saldās paprikas pākstis
- 1 ēdamkarote kviešu miltu
Pagatavošana
- Cūkas gaļu sagriež gabaliņos.
- Speķi un sīpolus sīki sagriež un apcep.
- Pievieno gaļu, apcep brūnu, 2 glāzēm verdoša ūdens pievieno garšvielas, strēmelītēs sagrieztas paprikas pākstis, vāra 10 minūtes.
- Pievieno gaļu ar sīpoliem, etiķi, cukuru un sautē 30 minūtes.
- Tumē ar sviestā apceptiem miltiem.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!