Ciparu kūka

Ciparu kūka Foto: Ciparu kūka

Sviesta biskvītam:
360 g miltu, 4 tējkarotes cepamā pulvera, 1 tējkarote sāls, 160 g sviesta, 60 g eļļas ar neitrālu garšu, 2 ēdamkarotes vaniļas ekstrakta, 200 g cukura, 4 olas (olas puto, bet nepārcenšas, ne tik ilgi kā priekš olu biskvīta), 160 g bezpiedevu jogurta vai kefīra, 80 ml piena.

Krēmam:
300 g saldais krējums, 250 g Mascarpone siera, apm. 4 ēdamkarotes cukura.

Dekorē ar ko vēlas.
No šā mīklas daudzuma paplānām kārtiņām sanāk 1 lielā + 24 cm/dm plātis.

Receptes un foto autore: Māra Skuja

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes