Četri padomi, kā sīkstu gaļu padarīt mīkstu un sulīgu

Četri padomi, kā sīkstu gaļu padarīt mīkstu un sulīgu

1 paņēmiens - augļu

  1. Vienu augli pēc izvēles - ābolu, ananasu, mango vai bumbieri sagriež šķēlītēs.
  2. Gatavojot gaļu, pievieno augļa šķēlītes, tās atdos gaļai savu sulu, gaļa kļūs maigāka.
  3. Tādēļ arī ir tik iecienīta cūkgaļa ar ananasiem.


2 paņēmiens - japāņu gaumē

  1. Sagatavo gaļas marinādi - rīvētu sīpolu samaisa ar rīvētu ābolu, pievieno olīveļļu un mazliet Sakē.
  2. Gaļu liek marinādē uz nakti, ledusskapī - tā būs maiga un aromātiska.


3 paņēmiens - pārsteidzošais

  1. Cepšanai sagatavotu gaļu liek bļodā, pārlej ar kokakolu, patur 10 minūtes.
  2. Tad gaļu izņem, mazliet nosusina un cep, pievienojot maltus melnos piparus.
  3. Gaļas garša būs brīnišķīga, šis paņēmiens der lieliem gaļas gabaliem.


4 paņēmiens - zinātniskais

  1. Gaļa - tas ir olbaltumvielu avots, tādēļ, lai tā kļūtu mīkstāka, jāizjauc olbaltumvielu savienojumi.
  2. Vislabāk uz šadiem savienojumiem iedarbojas dažādas skābes.
  3. Pietiek 30 minūtes gaļu paturēt citronu sulā, tā kļūs izteikti mīkstāka.
  4. Var izmantot arī etiķi, bet tad gaļa ir jātur visu nakti.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes