Sastāvdaļas
- 1 sarkana paprika
- 1 dzeltena paprika
- 80 g biezpiena siera
- 80 g cieta siera
- 1 ķiploka daiviņa
- 2 - 3 loki
- malti melnie pipari (pēc garšas)
- sāls
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 200 °C temperatūrai.
- Paprikas liek krāsnī uz restītēm un cep 20 minūtes.
- Izceptas paprikas liek polietilēna maisiņā uz 10 minūtēm (maisiņu aiztaisa).
- Paprikas izņem no maisiņa, novelk miziņu,izņem serdi, sagriež 2,5-3 cm platās sloksnītēs.
- Cieto sieru sagriež gabaliņos, pievieno ķiploka daiviņu, sakuļ ar blenderi viendabīgā masā.
- Bļodā samaisa ķiploku - siera masu ar biezpiena sieru, sīki sakapātiem lokiem, pieber sāli, piparus.
- Uz katras papriku sloksnītes liek 1 tējkaroti siera krēmu.
- Sloksnītes satin ruletēs, aiztaisa ar iesmiņu, pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!