Sastāvdaļas
- 4 lieli kartupeļi
- olīveļļa
- 1 tējkarote sāls
- 1,5 ēdamkarotes sviesta
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 tējkarote svaiga timiāna
- 1 tējkarote pētersīļu
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
- Kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos, samaisa ar sāli un olīveļļu.
- Kartupeļu salmiņus izkārto veidnē un cep 45-50 minūtes, kamēr kļūst zeltaini.
- Pannā izkausē sviestu, pievieno sakapātu ķiploku un timiānu, apcep un samaisa.
- Kartupeļus liek uz šķīvja, pārlej ar ķiploku sviestu, uzkaisa sakapātus pētersīļus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!