Cepti kartupeļi

Cepti kartupeļi Foto: Cepti kartupeļi

Sastāvdaļas

  • 4 lieli kartupeļi
  • olīveļļa
  • 1 tējkarote sāls
  • 1,5 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote svaiga timiāna
  • 1 tējkarote pētersīļu

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  2. Kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos, samaisa ar sāli un olīveļļu.
  3. Kartupeļu salmiņus izkārto veidnē un cep 45-50 minūtes, kamēr kļūst zeltaini.
  4. Pannā izkausē sviestu, pievieno sakapātu ķiploku un timiānu, apcep un samaisa.
  5. Kartupeļus liek uz šķīvja, pārlej ar ķiploku sviestu, uzkaisa sakapātus pētersīļus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes