Sastāvdaļas
- 2 glāzes saldā krējuma
- 5 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote rupjās sāls
- 1 ēdamkarote cukura
- 1,5 tējkarotes maltas paprikas
- malti melnie pipari
- 1 kg vistu kājiņu
- olīveļļa
Pagatavošana
- Saldo krējumu sakuļ ar saspiestiem ķiplokiem, sāli, cukuru, papriku, melnajiem pipariem.
- Vistu kājiņas liek lielā, stingrā polietilēna maisā, vai katlā ar vāku.
- Pārlej ar saldā krējuma maisījumu, maisu vai katlu, turot vāku, sakrata.
- Maisu vai katlu ar gaļu liek ledusskapī uz 24-48 stundām.
- Krāsni uzkarsē līdz 220°C temperatūrai.
- Veidnē ieklāj foliju, liek vistu kājiņas, uzlej mazliet olīveļļas, uzkaisa mazliet maltas paprikas un sāls.
- Cep 30 minūtes, kamēr parādās brūna garoziņa. Pasniedz karstas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!