Ceptas vistu kājiņas ar saldo krējumu

Ceptas vistu kājiņas ar saldo krējumu Foto: Ceptas vistu kājiņas ar saldo krējumu

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes saldā krējuma
  • 5 ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarote rupjās sāls
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1,5 tējkarotes maltas paprikas
  • malti melnie pipari
  • 1 kg vistu kājiņu
  • olīveļļa

Pagatavošana

  1. Saldo krējumu sakuļ ar saspiestiem ķiplokiem, sāli, cukuru, papriku, melnajiem pipariem.
  2. Vistu kājiņas liek lielā, stingrā polietilēna maisā, vai katlā ar vāku.
  3. Pārlej ar saldā krējuma maisījumu, maisu vai katlu, turot vāku, sakrata.
  4. Maisu vai katlu ar gaļu liek ledusskapī uz 24-48 stundām. 
  5. Krāsni uzkarsē līdz 220°C temperatūrai.
  6. Veidnē ieklāj foliju, liek vistu kājiņas, uzlej mazliet olīveļļas, uzkaisa mazliet maltas paprikas un sāls.
  7. Cep 30 minūtes, kamēr parādās brūna garoziņa. Pasniedz karstas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes