Sastāvdaļas
- 500 g jēlu, notīrītu garneļu
- 1 tase kukurūzas cietes
- 2 olbaltumi
- 2 glāzes kokosriekstu skaidiņu
- 1 glāze persiku vai mango džema
- 1/4 glāzes sakapāta ananāsa
- sula no laima pusītes
Pagatavošana
- Uzkarsē krāsni līdz 190 grādu temperatūrai.
- Sakuļ olbaltumus cietās putās.
- Atsevišķos traukos liek kukurūzas cieti, olbaltumus un kokosriekstu skaidiņas.
- Garneles apviļā kukurūzas cietē, tad olbaltumos, un tad kokosriekstu skaidiņās.
- Apviļātās garneles liek ieeļļotā veidnē, un cep 20-25 minūtes, vai kamēr garneles kļūst zeltaini - brūnas.
- Gatavo mērci - sajauc persiku vai mango džemu ar laima sulu un sakapātu ananāsu.
- Pasniedzot, garneles pārlej ar mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!