Ceptas garneles saldskābajā mērcē

Ceptas garneles saldskābajā mērcē Foto: Ceptas garneles saldskābajā mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 g jēlu, notīrītu garneļu
  • 1 tase kukurūzas cietes
  • 2 olbaltumi
  • 2 glāzes kokosriekstu skaidiņu
  • 1 glāze persiku vai mango džema
  • 1/4 glāzes sakapāta ananāsa
  • sula no laima pusītes

Pagatavošana

  1. Uzkarsē krāsni līdz 190 grādu temperatūrai.
  2. Sakuļ olbaltumus cietās putās.
  3. Atsevišķos traukos liek kukurūzas cieti, olbaltumus un kokosriekstu skaidiņas.
  4. Garneles apviļā kukurūzas cietē, tad olbaltumos, un tad kokosriekstu skaidiņās.
  5. Apviļātās garneles liek ieeļļotā veidnē, un cep 20-25 minūtes, vai kamēr garneles kļūst zeltaini - brūnas.
  6. Gatavo mērci - sajauc persiku vai mango džemu ar laima sulu un sakapātu ananāsu.
  7. Pasniedzot, garneles pārlej ar mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes