Cepta vistas gaļa ar plāceņiem grieķu gaumē

Cepta vistas gaļa ar plāceņiem grieķu gaumē Foto: Cepta vistas gaļa ar plāceņiem grieķu gaumē

Sastāvdaļas

  • 10 vistu kājiņas
  • 3 tomāti
  • 2 sīpoli
  • 3-4 ķiploka daiviņas
  • olīvas
  • zaļumi
  • eļļa cepšanai
Plāceņiem grieķu gaumē:
  • 250 g miltu
  • 175 ml silta ūdens
  • 1/4 tējkarotes rauga
  • 1/4 tējkarotes cukura
  • sāls

Pagatavošana

  1. Vistu kājas apcep pannā, sakarsētā eļļā, 2 minūtes no katras puses, liek bļodā.
  2. Tomātus blanšē, novelk miziņu, sagriež mazos gabaliņos.
  3. Sīpolus sagriež pusgredzenos, ķiplokus sasmalcina.
  4. Pannā, kurā cepās vistas gaļa, liek tomātus, sīpolus un sautē 5 minūtes.
  5. Pievieno vistas gaļu, turpina sautēt 15 minūtes.
  6. Pievieno ķiplokus, olīvas, zaļumus, turpina sautēt 10 minūtes uz lēnas uguns.
  7. Gatavo plāceņus - samaisa visas sastāvdaļas un samīca mīklu.
  8. Mīklu pārklāj ar dvieli un atstāj uz 20 minūtēm nostāvēties.
  9. Mīklu sadala 4 daļās, izveido plāceņus, cep sausā pannā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes