Cepta vistas fileja ar tomātiem

Cepta vistas fileja ar tomātiem Foto: Cepta vistas fileja ar tomātiem

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas filejas
  • 0,5 kg tomātu
  • 70-100 g cietā siera
  • sāls pēc garšas
  • garšvielas pēc garšas (melnie pipari, baziliks, pētersīļi)
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Vistas fileju mazliet atdauza ar gaļas āmuriņu.
  2. Liek cepamajā veidnē.
  3. Apkaisīt ar sāli, pipariem, garšvielām, baziliku.
  4. Tomātu sagriež plānās šķēlītes.
  5. Ar tomātiem noklājam vistas filejas gabaliņus.
  6. Apkaisa ar svaigiem zaļumiem un rīvētu sieru.
  7. Cep iepriekš sakarsēta cepeškrāsnī ap 180-200°C temperatūrā 15-20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes