Burito

Burito Foto: Burito

Sastāvdaļas

  • 900 g cūkgaļas
  • 1 tējkarote augu eļļas
  • 1,5 glāzes buljona
  • 1 glāze tomātu biezeņa
  • puse tējkarotes rīvētas apelsīnu miziņas
  • 1 tējkarote sagrieztu aso sarkano piparu
  • tortiljas
  • sāls

Pagatavošana

  1. Cūkgaļu apsāla, apziež ar augu eļļu un cep cepeškrāsnī, līdz tā apbrūnē un izcepas mīksta.
  2. Sajauc buljonu, tomātu biezeni, apelsīna miziņu un piparus.
  3. Uzvāra un turpina vārīt uz lēnas uguns neaizvākotā traukā, līdz mērce sabiezē.
  4. Gatavajai cūkgaļai atdala taukumu un sadala to šķiedrās.
  5. Gaļu ieliek mērcē un uz lēnas uguns uzvāra.
  6. Tortiljas sasilda, uz katras uzliek nedaudz gaļas un satin rullītī.
  7. Pasniedz ar krējumu un konservētām sarkanajām pupiņām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes