Sastāvdaļas
- 900 g cūkgaļas
- 1 tējkarote augu eļļas
- 1,5 glāzes buljona
- 1 glāze tomātu biezeņa
- puse tējkarotes rīvētas apelsīnu miziņas
- 1 tējkarote sagrieztu aso sarkano piparu
- tortiljas
- sāls
Pagatavošana
- Cūkgaļu apsāla, apziež ar augu eļļu un cep cepeškrāsnī, līdz tā apbrūnē un izcepas mīksta.
- Sajauc buljonu, tomātu biezeni, apelsīna miziņu un piparus.
- Uzvāra un turpina vārīt uz lēnas uguns neaizvākotā traukā, līdz mērce sabiezē.
- Gatavajai cūkgaļai atdala taukumu un sadala to šķiedrās.
- Gaļu ieliek mērcē un uz lēnas uguns uzvāra.
- Tortiljas sasilda, uz katras uzliek nedaudz gaļas un satin rullītī.
- Pasniedz ar krējumu un konservētām sarkanajām pupiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!