Sastāvdaļas
- 2 bumbieri
- 4 ēdamkarotes sviesta
- 3 ēdamkarotes baltā vīna etiķa
- 1 ēdamkarote brūnā cukura
- 1/2 glāzes valriekstu
- 100 g zilā siera
- 50 g rukolas
- 50 g salātu lapu
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Bumbierus sagriež 4 daļās un izņem sēkliņas.
- Pannā uz vidējas uguns liek sviestu, etiķi, brūno cukuru un uzkarsē.
- Kad sviests ir izkusis, pievieno bumbierus (ar griezto pusi uz leju) un valriekstus.
- Apcep 8 - 10 minūtes, kamēr bumbieri kļūst mīksti.
- Cepšanās laikā bumbierus apgroza, lai abas griezuma puses būtu apcepušās brūnas.
- Sieru sagriež šķēlītēs.
- Uz šķīvja liek rukolu un salātu lapas. Pa virsu liek bumbierus ar valriekstiem.
- Viegli pārkaisa sāli un rotā ar vienu vai diviem zilā siera gabaliņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!