Sastāvdaļas
- 200 g Brinzas siera
- 150 g ķirštomātiņu
- 2 ķiploku spiedē saspiestas ķiploka daiviņas
- malti pipari pēc garšas
- 2 ēdamkarotes krēmsiera
- 1 ēdamkarote sviesta
- dilles, pētersīļi
- apceptas sezama sēkliņas - pēc vajadzības
Pagatavošana
- Brinzas sieru sasmalcina, samīca ar dakšiņu, pievieno krēmsieru, mīkstu sviestu, ķiplokus, piparus.
- Visu samaisa viendabīgā masā, veido bumbiņas, katrā ieliekot vienu ķirštomātiņu, katru bumbiņu apviļā sakapātos pētersīļos vai dillēs.
- Kad bumbiņas apviļātas zaļumos, ja vēlas, tās var apviļāt sezama sēkliņās.
- Gatavas bumbiņas liek ledusskapī uz 30-40 minūtēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!