Sastāvdaļas
- 2 šķēles brieža gaļas
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- 1 sīpols
- 35 g speķa
- 4 ēdamkarotes sviesta
- 3 vārīti kartupeļi
- konservēti šampinjoni
- 1 banāns
- pētersīļu zaļumi
- malti melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, nosusina un ierīvē citronu sulu un pipariem.
- Sakarsē 2 ēdamkarotes sviesta un kopā ar speķi apcep sīki sagrieztu sīpolu. Pieliek kubiciņos sagrieztus kartupeļus.
- Visu kopā mazliet apcep, tad pieliek sīki sagrieztus šampinjonus un šķēlītēs sagrieztu banānu mīkstumu. Apsutina un pārkaisa ar sāli un pipariem.
- Cita pannā izkausē atlikušo sviestu, izcep gaļas šķēles un pārkaisa ar sāli.
- Gaļu saliek uz šķīvjiem, virsū sakārto sēņu masu un pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!