Brētliņu un kartupeļu sacepums

Brētliņu un kartupeļu sacepums Foto: Brētliņu un kartupeļu sacepums

Sastāvdaļas

  • 2 sīpoli
  • 1 ēdamkarote brētliņu marinādes
  • 6 vārīti kartupeļi
  • 100 g brētliņu (1 kārbiņa)
  • 2 olas
  • 200 g piena
  • vēl 1/2 - 1 brētliņu marinādes

Pagatavošana

  1. Nomizo sīpolus un sasmalcina.
  2. Pusi no sīpoliem liek ietaukotā cepamajā veidnē un pārlej ar brētliņu marinādi.
  3. Pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus un brētliņu gabaliņus. Lielās asakas no brētliņām ir jāizņem.
  4. Pārkaisa ar atlikušajiem sīpoliem.
  5. Saputo olas, pienu, otro brētliņas marinādes daudzumu un pārlej sacepumam.
  6. Cep cepeškrāsnī ~ 220°C temperatūrā 20 minūtes. Padoms! Brētliņas var aizstāt ar zivju ikru pastēti, bet sīpolus ar zaļajiem lociņiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes