Sastāvdaļas
- 2 sīpoli
- 1 ēdamkarote brētliņu marinādes
- 6 vārīti kartupeļi
- 100 g brētliņu (1 kārbiņa)
- 2 olas
- 200 g piena
- vēl 1/2 - 1 brētliņu marinādes
Pagatavošana
- Nomizo sīpolus un sasmalcina.
- Pusi no sīpoliem liek ietaukotā cepamajā veidnē un pārlej ar brētliņu marinādi.
- Pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus un brētliņu gabaliņus. Lielās asakas no brētliņām ir jāizņem.
- Pārkaisa ar atlikušajiem sīpoliem.
- Saputo olas, pienu, otro brētliņas marinādes daudzumu un pārlej sacepumam.
- Cep cepeškrāsnī ~ 220°C temperatūrā 20 minūtes. Padoms! Brētliņas var aizstāt ar zivju ikru pastēti, bet sīpolus ar zaļajiem lociņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!