Biezpiena-siera rausis

Biezpiena-siera rausis Foto: Biezpiena-siera rausis

Sastāvdaļas

 ● 200 g Krievijas siera
 ● 100 g Mocarellas siera
 ● 100 g biezpiena
 ● Vidusjūras garšvielas
Mīklai:
 ● 2 glāzes miltu
 ● 190 g kefīra
 ● 1/2 tējkarotes sāls
 ● 1/2 tējkarotes sodas

Pagatavošana

    1. Miltus samaisa ar kefīru, sāli un sodu, samīca mīklu.
    2. Ja mīkla sanākusi pārāk sausa, pielej vēl kefīru.
    3. Mīklu sadala 2 daļās, izrullē apaļus plāceņus.
    4. Gatavo pildījumu - sasmalcina sierus un biezpienu, samaisa, pievieno garšvielas.
    5. Uz viena mīklas plāceņa, vienmērīgi liek pildījumu.
    6. Virsū liek otru plāceni, malas aiztaisa.
    7. Rausi liek sakarsētā pannā, cep 5-7 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
    8. Uzmanīgi rausi apgriež otrādi, turpina cept 5-7 minūtes.
    9. Gatavu rausi liek traukā un sagriež.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes