Sastāvdaļas
- 4 nektarīni
- 4 olas
- 150 g cukura
- 2 tējkarotes vaniļas cukura
- 125 g skābā krējuma
- 500 g vājpiena biezpiena
- 75 g mannas
- 2 ēdamkarotes sadrupinātu riekstu vai mandeļu skaidiņu
- pūdercukurs
- šķipsniņa sāls
Pagatavošana
- Nektarīnam izņem kauliņus, sagriež šķēlītēs, sadala 4 mazās vai 1 lielā ietaukotā veidnē.
- Olām atdala dzeltenumus, tos saputo ar cukuru, vaniļas cukuru un sāli, iemaisa biezpienu, krējumu un mannu.
- Saputo olu baltumus un iecilā biezpiena masā, to klāj pāri nektarīniem, pārber riekstus un cukuru.
- Sakarsēta krāsnī 175°C temperatūrā cep 40 minūtes.
- Pārkaisa pūdercukuru, var pārliet vaniļas vai kādu citu deserta mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!