Biezpiena sacepums ar nektarīniem

Biezpiena sacepums ar nektarīniem Foto: entwine-wines.com

Sastāvdaļas

    • 4 nektarīni
    • 4 olas
    • 150 g cukura
    • 2 tējkarotes vaniļas cukura
    • šķipsniņa sāls
    • 125 g skābā krējuma
    • 500 g vājpiena biezpiena
    • 75 g mannas
    • 2 ēdamkarotes sadrupinātu riekstu
    • vai mandeļu skaidiņu
    • pūdercukurs

Pagatavošana

  1. Nektarīnam izņem kauliņus, sagriež šķēlītēs, sadala 4 mazās vai 1 lielā ietaukotā veidnē. 
  2. Olām atdala dzeltenumus, tos saputo ar cukuru, vaniļas cukuru un sāli, iemaisa biezpienu, krējumu un mannu. 
  3. Saputo olu baltumus un iecilā biezpiena masā, to klāj pāri nektarīniem, pārber riekstus un cukuru. 
  4. Sakarsēta krāsnī 175°C temperatūrā cep 40 minūtes. 
  5. Pārkaisa pūdercukuru, var pārliet vaniļas vai kādu citu deserta mērci.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes