Biezās pankūkas ar augļiem vai dārzeņiem

Biezās pankūkas ar augļiem vai dārzeņiem Foto: Biezās pankūkas ar augļiem vai dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes ūdens
  • 3 glāzes kviešu miltu
  • 3 olas
  • sāls
  • 1—2 ēdamkarotes cukura
  • 300 g ķirbju
  • 100 g ābolu
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Olas dzeltenumu atdala no baltuma.
  2. Dzeltenumam pievieno sāli, cukuru, ūdeni un izsijātus miltus, samaisa.
  3. Mīklai pievieno uz sakņu rīves sarīvētu ķirbi un saldskābu, nomizotu ābolu.
  4. Beigās iecilā saputotu olu baltumu.
  5. Mīklu ar karoti liek sakarsētos taukos uz pannas un cep no abām pusēm brūnu.
  6. Pasniedz ar brūkleņu ievārījumu vai skābu krējumu pie tējas.
  7. Tāpat gatavo burkānu un ābolu, kāļu un ābolu, kā arī svaigu kāpostu pankūkas.

    IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

    Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

     

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes