Biešu aukstā zupa „Borščs”

Sastāvdaļas

  • 500 g biešu
  • 20 g kartupeļu
  • 2 gurķi
  • 75 g lociņu
  • 2 vārītas olas
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 1 tējkarote cukura
  • sāls
  • etiķis
  • sinepes
  • mārrutki

Pagatavošana

  1. Bietes nomazgā, nomizo un sagriež kubiciņos, pievieno ūdeni (vienai porcijai 500 ml ūdens), pievieno 2 tējkarotes etiķa un vāra 20-30 minūtes.
  2. Tagad ņemam atdzisušo biešu novārījumu un tam pievieno  sagrieztus vārītus kartupeļus, olu, gurķus, lociņus.
  3. Pirms pasniedz galdā, pievieno mārrutkus, sāli, cukuru etiķi un sinepes, skābo krējumu un garšvielas pēc garšas.

Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

 

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes