Sastāvdaļas
- 500 g biešu
- 20 g kartupeļu
- 2 gurķi
- 75 g lociņu
- 2 vārītas olas
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 1 tējkarote cukura
- sāls
- etiķis
- sinepes
- mārrutki
Pagatavošana
- Bietes nomazgā, nomizo un sagriež kubiciņos, pievieno ūdeni (vienai porcijai 500 ml ūdens), pievieno 2 tējkarotes etiķa un vāra 20-30 minūtes.
- Tagad ņemam atdzisušo biešu novārījumu un tam pievieno sagrieztus vārītus kartupeļus, olu, gurķus, lociņus.
- Pirms pasniedz galdā, pievieno mārrutkus, sāli, cukuru etiķi un sinepes, skābo krējumu un garšvielas pēc garšas.
Recepti piedāvā: videovirtuve.lv
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!