Baklažāni ar kartupeļiem

Baklažāni ar kartupeļiem Foto: Baklažāni ar kartupeļiem

Sastāvdaļas

  • 4 baklažāni
  • 200 g g kartupeļu
  • 1/2 glāzes krējuma
  • 3 tējkarotes apceptu miltu
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • sāls
  • 1 sīpols
  • dilles
  • pētersīļi

Pagatavošana

  1. Baklažānus nomazgā, sagriež šķēlītēs, apsāla, apvārta miltos un kopā ar sīpoliem sviestā apcep.
  2. Tad tos liek katlā, pieliek sagrieztus nomizotus kartupeļus, krējumu, miltus, sviestu.
  3. Visu vāra, līdz kartupeļi mīksti.
  4. Gatavu ēdienu pārkaisa ar sasmalcinātiem diļļu un pētersīļu zaļumiem.
  5. Variants: baklažānu vieta ņem kabačus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes