Baileys liķiera kafijas krēma torte

Baileys liķiera kafijas krēma torte Foto: Baileys liķiera kafijas krēma torte

Sastāvdaļas

Biskvītam:

  • 4 olas
  • 350 g miltu
  • 400 g skābā krējuma
  • 350 g cukura
  • 50 g žāvētu melno plūmju
  • 50 g lazdu riekstu
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 2,5 ēdamkarotes magoņu sēklu
  • 12 g cepamā pulvera

Skābā krējuma krēmam:

  • 130 g pūdercukura
  • 250 g skābā krējuma

Kafijas-sviesta krēmam:

  • 300 g sviesta
  • 2 olas
  • 200 g pūdercukura
  • 40 ml Baileys liķiera
  • 15 g šķīstošās kafijas

Mitrināšanai un rotāšanai:

  • 150 g piena šokolādes
  • 10 ml saldā krējuma
  • 3 tējkarotes kakao pulvera
  • 80 ml Baileys liķiera

Pagatavošana

  1. Gatavojot biskvītu mīklu, sadala to 4 daļās, katrai daļai pievieno savas piedevas - 1-žāvētas melnās plūmes, 2-lazdu riekstus, 3-kakao pulveri, 4-magoņu sēklas.
  2. Cep 4 dažādus biskvītus.
  3. 2 dažādos krēmus klāj, kādā secībā vēlas.
  4. Torte sanāk liela, vismaz 2 kg smaga.
  5. Torti rotā pēc saviem ieskatiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes