Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 4 olas
- 350 g miltu
- 400 g skābā krējuma
- 350 g cukura
- 50 g žāvētu melno plūmju
- 50 g lazdu riekstu
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
- 2,5 ēdamkarotes magoņu sēklu
- 12 g cepamā pulvera
Skābā krējuma krēmam:
- 130 g pūdercukura
- 250 g skābā krējuma
Kafijas-sviesta krēmam:
- 300 g sviesta
- 2 olas
- 200 g pūdercukura
- 40 ml Baileys liķiera
- 15 g šķīstošās kafijas
Mitrināšanai un rotāšanai:
- 150 g piena šokolādes
- 10 ml saldā krējuma
- 3 tējkarotes kakao pulvera
- 80 ml Baileys liķiera
Pagatavošana
- Gatavojot biskvītu mīklu, sadala to 4 daļās, katrai daļai pievieno savas piedevas - 1-žāvētas melnās plūmes, 2-lazdu riekstus, 3-kakao pulveri, 4-magoņu sēklas.
- Cep 4 dažādus biskvītus.
- 2 dažādos krēmus klāj, kādā secībā vēlas.
- Torte sanāk liela, vismaz 2 kg smaga.
- Torti rotā pēc saviem ieskatiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!