Sastāvdaļas
- 450 g dažādu augļu
- 150 g sviesta
- 1 glāze cukura
- 2 olas
- 1/2 tējkarotes citronu miziņas
- 1 paciņas vaniļas cukura
- 1/2 tējkarotes dzeramās sodas
- 2 1/4 glāzes miltu
- 1 nepilna tējkarote cepamā pulvera
Pagatavošana
- Nomazgātus, sagatavotus augļus, sviestu, cukuru un piedevas ieliek katlā, pārlej ar 1 glāzi ūdens un vāra 10 minūtes.
- Atdzesē, pieber dzeramo sodu un pielej saputotas olas, pēc tam pieber ar cepamo pulveri sajauktus miltus un visu labi izmaisa.
- Formu, kura cep torti (diametrs 20 cm), izklāj ar cepamo papīru.
- Uz cepamā papīra uzliek sagatavoto masu un cep mēreni siltā krāsnī 1 stundu.
- Torti pasniedz otrajā vai pat trešajā dienā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!