Augļu torte

Augļu torte Foto: Augļu torte

Sastāvdaļas

  • 450 g dažādu augļu
  • 150 g sviesta
  • 1 glāze cukura
  • 2 olas
  • 1/2 tējkarotes citronu miziņas
  • 1 paciņas vaniļas cukura
  • 1/2 tējkarotes dzeramās sodas
  • 2 1/4 glāzes miltu
  • 1 nepilna tējkarote cepamā pulvera

Pagatavošana

  1. Nomazgātus, sagatavotus augļus, sviestu, cukuru un piedevas ieliek katlā, pārlej ar 1 glāzi ūdens un vāra 10 minūtes.
  2. Atdzesē, pieber dzeramo sodu un pielej saputotas olas, pēc tam pieber ar cepamo pulveri sajauktus miltus un visu labi izmaisa.
  3. Formu, kura cep torti (diametrs 20 cm), izklāj ar cepamo papīru.
  4. Uz cepamā papīra uzliek sagatavoto masu un cep mēreni siltā krāsnī 1 stundu.
  5. Torti pasniedz otrajā vai pat trešajā dienā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes