Sastāvdaļas
- 2 vidēji vārītas bietes
- 2 olas
- 600 g maltas gaļas
- 1 - 2 sīpoli
- sāls, malti melni pipari
- 1/2 tējkarotes kaperu
- eļļa cepšanai
- pētersīļi garnēšanai
Pagatavošana
- Sīpolus notīra un smalki sagriež.
- Bietes sagriež mazos kubiciņos.
- Malto gaļu, bietes, olas, sīpolu, kaperus, sāli un melnos piparus sajauc, ļauj lai kādu brīdi ievelkas.
- Veido apaļas, plakanas kotletes.
- Cep sakarsēta ar eļļu pannā apmēram 2 - 3 minūtes no katras puses.
- Pasniedz ar kartupeļu biezeni un garnē ar pētersīļu lapiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!