Sastāvdaļas
- 16 vistu spārniņu
- 4 sakapātas ķiploku daiviņas
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari
- garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Spārniņus noskalo, ierīvē ar sāli, pārkaisa ar garšvielām, atstāj marinēties uz 30 minūtēm.
- Pannā sakarsē mazliet augu eļļas, liek vistu spārniņus, uzliek pannai vāku, cep, kamēr parādās brūngana garoziņa.
- Tad spārniņus apgriež otrādi, cep, kamēr parādās brūngana garoziņa.
- Tad spārniņus liek hermētiskā traukā, pievieno ķiplokus, izmaisa tos, lai pārklāj tos, uzliek vāku - sakrata.
- Pēc 5 minūtēm pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!