Aromātiska biezpiena un siera pica

Aromātiska biezpiena un siera pica Foto: Aromātiska biezpiena un siera pica

Sastāvdaļas

  • 400 g biezpiena ar pazeminātu tauku saturu
  • 50 g siera ar 17 % tauku saturu
  • 100 g šampinjonu
  • 3 olu baltumi
  • 200 g tomātu
  • 30 g bazilika
  • 30 g diļļu
  • Sāls un garšvielas pēc vēlēšanās

Pagatavošana

  1. Sajauc rīvētu sieru un biezpienu, pievieno olas baltumus.
  2. Cepamajā formā, kas ieziesta ar olīveļļu, kārto ripiņās sagrieztus tomātus, uzkaisa sāli, pusi no smalki sagrieztā bazilika.
  3. Pārklāj ar biezpiena masu, izlīdzina.
  4. Virsū liek sagrieztas šampinjonu šķēlītes. Pārkaisa ar baziliku, zaļumiem un pipariem.
  5. Cep 180 grādu temperatūrā, līdz gatava, aptuveni 20-25 minūtes.

    IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes