Ar šķiņķi pildīti cukini

Ar šķiņķi pildīti cukini Foto: Ar šķiņķi pildīti cukini

Sastāvdaļas

 ● 80 g šķiņķa
 ● 2 lieli cukini
 ● 1 ēdamkarote skābā krējuma
 ● 1/4 tējkarotes karija
 ● 1 neliels tomāts
 ● 1 tējkarote kaltēta timiāna
 ● 1 neliels sīpols
 ● 4-5 ēdamkarotes rīvēta Goudas siera
 ● malti melnie pipari, sāls pēc garšas
 ● kinzas zaļumi

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  2. Cukini gareniski pārgriež, izņem mīkstumu - mīkstumu sagriež.
  3. Sīki sagriež tomātu.
  4. Sīpolu sagriež un cep augu eļļā, pievieno kariju - samaisa.
  5. Šķiņķi sīki sagriež.
  6. Ceptajam sīpolam pievieno cukini mīkstumu, tomātu, šķiņķi, timiānu, šķipsniņu maltu melno piparu, skābo krējumu, sāli pēc garšas - samaisa.
  7. Veidni ietauko, liek cukini, tos piepilda ar pildījumu, pārkaisa ar rīvētu sieru.
  8. Cep 20 minūtes, pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.
  9. Garšīgi ir, pasniegt ar jogurta-ķiploku mērci.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes