Apelsīnu krēms

Apelsīnu krēms Foto: Apelsīnu krēms

Sastāvdaļas

  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 apelsīni
  • 160 g cukura
  • 2 ēdamkarotes ruma
  • 1 tējkarote ūdens
  • 1 ēdamkarotes želatīna
  • 300 g svaiga krējuma

Pagatavošana

  1. Cukuru un sarīvētas apelsīnu miziņas saputo ar olu dzeltenumiem, pielej apelsīnu sulu, rumu, ūdeni.
  2. Krēmu ūdens peldē maisot karsē.
  3. Kad krēms sarecējis, to noņem no uguns, pievieno izšķīdinātu želatīnu (izšķīdina 1 ēdamkarotē ūdens).
  4. Kad krēms atdzisis, iecilā saputotu krējumu, lej trauciņos, grezno ar putukrējumu un apelsīnu daiviņām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes