Ābolu pankūkas

Ābolu pankūkas Foto: Ābolu pankūkas

Uz pannas sakarsētā eļļā liek ābolu šķēlītes, virsū lej pabiezu pankūku mīklu, kas sagatavota ar putotām olām. Cep no abām pusēm gaiši brūnas, pārkaisa ar cukuru.  Ābolus pirms cepšanas var iecukurot.

Variants: ābolu šķēlītes liek virs mīklas. Variants: ābolus piejauc mīklai un cep mazas pankūkas. Variants: tādā pašā veida cep pankūkas ar izlobītam plūmēm, ķiršiem, cukurūdenī vārītām nūdelēm vai rīsiem.

Piezīme: šādā veidā ceptu pankūku mīklai olas jāsaputo, t. i., dzeltenumu ar cukuru saputo atsevišķi, baltumu - atsevišķi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes