Sastāvdaļas
- 300 g mizotu ābolu gabaliņi
- 40 g auzu pārslas
- 60 g Smalkais muslis
- 40 g kokosriekstu eļļa
- 30 g medus
- 1/2 tējkarote kanēlis
- 2 ēdamkarotes citrona sula
Pagatavošana
- Ja āboli nav sagatavoti iepriekš - nomizo un sagriež tos mazos gabaliņos. Pievieno kanēli un citrona sulu, samaisa visu.
- Sajauc kopā atsevišķā bļodā visas pārējās sastāvdaļas - auzu pārslas, smalko musli, izkausētu kokosriekstu eļļu un medu.
- Ņem trauku, ko vari likt cepeškrāsnī ( receptē stikla cepamtrauks 15cm x 22cm)
- Liek ābolus traukā vienmērīgā kārtā, un tiem pa virsu kārto drumstalu masu.
- Uzsilda cepeškrāsni līdz 180°C. Cep aptuveni 30 - 35 minūtes līdz virskārta ir apcepusies zeltaini brūna.
- Pasniedz ar vaniļas saldējumu, kā desertu, vai ar jogurtu brokastīs.
Recepte un foto: SMALKAIS MUSLIS
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!