Ābolu drumstalu deserts

Ābolu drumstalu deserts Foto: Ābolu drumstalu deserts

Sastāvdaļas

  • 300 g mizotu ābolu gabaliņi
  • 40 g auzu pārslas
  • 60 g Smalkais muslis
  • 40 g kokosriekstu eļļa
  • 30 g medus
  • 1/2 tējkarote kanēlis
  • 2 ēdamkarotes citrona sula

Pagatavošana

  1. Ja āboli nav sagatavoti iepriekš - nomizo un sagriež tos mazos gabaliņos. Pievieno kanēli un citrona sulu, samaisa visu.
  2. Sajauc kopā atsevišķā bļodā visas pārējās sastāvdaļas - auzu pārslas, smalko musli, izkausētu kokosriekstu eļļu un medu.
  3. Ņem trauku, ko vari likt cepeškrāsnī ( receptē stikla cepamtrauks 15cm x 22cm)
  4. Liek ābolus traukā vienmērīgā kārtā, un tiem pa virsu kārto drumstalu masu.
  5. Uzsilda cepeškrāsni līdz 180°C. Cep aptuveni 30 - 35 minūtes līdz virskārta ir apcepusies zeltaini brūna.
  6. Pasniedz ar vaniļas saldējumu, kā desertu, vai ar jogurtu brokastīs.

Recepte un foto: SMALKAIS MUSLIS

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes