Sastāvdaļas
- 200 g vārītas liellopu gaļas
- 100 g vārītu kartupeļu
- 200 g konservētu gurķu
- 4 cieti vārītas olas
- 150 g konservētu zaļo zirnīšu
- 3/4 glāzes majonēzes
- 1/2 glāzes krējuma
- sāls
- pipari
- sinepes
- zaļumi
Pagatavošana
- Gaļu, kartupeļus, nomizotus gurķus un olas sagriež strēmelītēs. Daļu olu var atstāt rotāšanai.
- Majonēzi ar krējumu samaisa, pēc garšas pieliek sāli, piparus un sinepes.
- Mērcei jābūt asai, jo pēc gurķu, gaļas, zirnīšu, olu un kartupeļu pielikšanas tā kļūst maigāka.
- Salātus liek traukā, rotā ar gurķiem, olām un zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!