Zivs frikadeles saldā krējuma mērcē

Zivs frikadeles saldā krējuma mērcē Foto: Zivs frikadeles saldā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

 ● 250 g maltas zivs filejas
 ● 1 sīpols
 ● 3-4 ēdamkarotes rīvmaizes
 ● 300 ml saldā krējuma (30% tauku)
 ● 50-100 g rīvēta siera
 ● brokoļi pēc garšas
 ● sāls pēc garšas
 ● malti baltie pipari pēc garšas

Pagatavošana

    1. Maltajai zivs filejai pievieno samaltu vai sakapātu sīpolu,rīvmaizi, sāli, baltos piparus - visu samaisa.
    2. No iegūtās masas izveido frikadeles.
    3. Brokoli sadala nelielās rozetēs.
    4. Frikadeles liek veidnē, cep 200°C temperatūrā, 5 minūtes.
    5. Gatavo mērci - bļodā lej saldo krējumu, pievieno rīvētu sieru, sāli, piparus pēc garšas, samaisa.
    6. Izņem veidni no krāsns, starp frikadelēm liek brokoļus, pārlej ar mērci, turpina cept 180-190°C temperatūrā, 20 minūtes.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes