Sastāvdaļas
- 250 g maltas zivs filejas
- 1 sīpols
- 3-4 ēdamkarotes rīvmaizes
- 300 ml saldā krējuma (30% tauku)
- 50-100 g rīvēta siera
- brokoļi pēc garšas
- sāls pēc garšas
- malti baltie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Maltajai zivs filejai pievieno samaltu vai sakapātu sīpolu,rīvmaizi, sāli, baltos piparus - visu samaisa.
- No iegūtās masas izveido frikadeles.
- Brokoli sadala nelielās rozetēs.
- Frikadeles liek veidnē, cep 200°C temperatūrā, 5 minūtes.
- Gatavo mērci - bļodā lej saldo krējumu, pievieno rīvētu sieru, sāli, piparus pēc garšas, samaisa.
- Izņem veidni no krāsns, starp frikadelēm liek brokoļus, pārlej ar mērci, turpina cept 180-190°C temperatūrā, 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!