Zivju biezeņa zupa

Zivju biezeņa zupa Foto: Zivju biezeņa zupa

Sastāvdaļas

  • 1 kg sīku zivju (asarīši, reņģes)
  • 500 g zivju filejas
  • sāls
  • garšsaknes
  • zaļumi
  • 500 gr vārītu samaltu kartupeļu
  • krējums

Pagatavošana

  1. Sīkas zivis ar garšsaknēm ūdenī vāra, līdz tās izjūk.
  2. Tad katla saturu caurdurī izkāš un izrīvē.
  3. Iegūtajā buljonā ieliek samaltos kartupeļus, uzvāra, pieliek krējumu, sasmalcinātus zaļumus (dilles, lokus, pētersīļus).
  4. Zupu pasniedz ar ceptu fileju un grauzdētam maizītēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes