Sastāvdaļas
- 500 g ziedkāpostu
- 100 g rīvēta Mocarellas siera
- 80 g liesa skābā krējuma
- 40 g rīvmaizes
- sāls, pipari pēc garšas
- 1/2 tējkarotes ķiploku pulvera
- zaļumi
Pagatavošana
- Katlā uzvāra sālsūdeni.
- Ziedkāposta rozetes vāra vai sautē, kamēr tās kļūst mīkstas, aptuveni 5-7 minūtes.
- Ziedkāpostus notecina caurdurī, kad liekais šķidrums ir notecējis, samaisa tos ar skābo krējumu, ķiploku pulveri un pipariem.
- Ziedkāpostus liek ietaukotā veidnē, pārkaisa ar sieru un rīvmaizi.
- Cep 180°C temperatūrā, 15 minūtes, kamēr izveidojas garoziņa.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!