Sastāvdaļas
- 7 g želatīna (pulverveida)
- 340 ml+70 ml piena
- 140 g cukura
- 20 g kakao pulvera
- 3/4 tējkarotes sāls
- 2 tējkarotes vanilīna
Pagatavošana
- Želatīnu aplej ar 70 ml piena.
- Katlā ber cukuru, kakao pulveri, sāli, lej atlikušo pienu, vāra uz mazas uguns.
- Maisot vāra, kamēr uzvārās un cukurs pilnībā ir izkusis - aptuveni 5 minūtes.
- Pielej piena-želatīna maisījumu, kārtīgi izmaisa, pievieno vanilīnu.
- Katlu liek saldētavā, bez vāka, patur 15 minūtes.
- Tad katlu pārklāj ar pārtikas plēvi, liek ledusskapī uz 3-4 stundām.
- Pirms pasniegšanas, pudiņu sakuļ viendabīgā masā, izmantojot mikseri.
- Pudiņu liek deserta trauciņos un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!