Sastāvdaļas
- jaunas liepu lapas
- tomāti
- gurķi
- loki
- dilles
- jaunas nātrītes un pieneņu lapiņas
- 15% krējums
- Himalaju sāls
- mazliet melnie pipari
- (visas proporcijas tīri uz izjūtām)
Garnējums:
- ābeļziedi
- ceriņziedi
- piparmētru lapiņas
- margrietiņas ziediņš
Piedevas:
- krāsnī cepti kartupeļi
- (visas sastāvdaļas uz izjūtām)
Pagatavošana
- Liepu lapas, nātrītes, pienenītes saplūkā.
- Gurķus, tomātus, lokus, dilles sagriež, piemaļ rozā sālītus.
- Visu sajauc ar koka karoti, pielej krējumu, atkal sajauc, garnē ar piparmētru lapiņām, ābeļziediem un ceriņziediem,vidū iesprauž margrietiņu, uzmaļ melnos piparus.
- Vārītu kartupeļu podiņā ielej mazliet eļļu, sakrata, ber uz cepešpannas, liek maksimālo karstumu un cep līdz zeltaini brūni.
Recepti iesūtīja - Osvalds Kravalis
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!