Sastāvdaļas
- 2 vistu krūtiņas
- 200 g karsti kūpināta šķiņķa
- 100 g fermentēta siera
- 2 olas
- 1 ēdamkarote maltu mandeļu
- 50 g rīvmaizes
- baziliks
- eļļa
- malti pipari
- sāls
Pagatavošana
- Krūtiņas pārgriezt uz pusēm, izņemiet kaulus.
- Katru filejas gabalu iegrieziet gareniski, bet ne līdz galam.
- Atveriet iegriezto gaļu un iedauziet, apbārstiet ar sāli.
- Uz vienas puses lieciet pa šķiņķa stienītim, siera šķēlītei, dažas bazilika lapiņas, ar otru pusi pārsedziet pildījumu.
- Kartupeļu miltus sajauciet ar sāli un pipariem.
- Krūtiņas apviļājiet maisījumā, iemērciet saputotu olu masā.
- Tad apviļājiet ar mandelēm sajukta rīvmaize.
- Paturiet 30 minūtes ledusskapī.
- Apcepiet uzkarsētā eļļā no abām pusēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!